Markedsupdate: Svagt stigende risikoaversion

1. kvartal 2019 har – trods en fortsat risiko for handelskrig, trods en endnu svagere udvikling i økonomien  globalt, og trods et tumultarisk forløb omkring Brexit – været præget af en gunstig udvikling på de finansielle markeder. Risikoen for rentestigninger eller andre pengepolitiske opstramninger vurderes at være begrænset, og investorerne jager afkast på både aktiemarkedet og inden for alternative investeringer, herunder investeringsejendomme.

 

Læs hele artiklen HER.


Related Experts
expert photo

Peter Winther

CEO | Partner | MRICS

København

Peter er administrerende direktør for Colliers i Danmark og indgår desuden i Investment & Capital Markets-teamets formidling af salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, hoteller og butikscentre samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil