Jeudan i nye ejendomsinvesteringer

Jeudan har netop offentliggjort, at selskabet i første kvartal 2019 har erhvervet to investeringsejendomme i København. Det drejer sig om parkeringshuset Christiansbro Parkering, København K, samt ejendommen på Rygårds Allé 131 i Hellerup, der er udlejet til International School of Hellerup. Den samlede pris for ejendommene var 206 mio. kroner. Begge transaktioner er formidlet af Colliers.

Christiansbro Parkering er beliggende i Wildersgade og Johan Semps Gade, i et af de områder i København, hvor presset på parkeringspladser er ekstra stort.

”Det er allerede nu svært at finde et sted at parkere på Christianshavn. Hvis væksten i antal biler fortsætter, så vil det ikke blive bedre i fremtiden. Allerede nu er der tale om en ubalance imellem parkeringsudbud og efterspørgsel i København, så en investering i P-pladser må siges at være absolut lavrisiko,” udtaler Jacob Bruun Borring, Manager, Capital Markets Colliers.

Christiansbro Parkeringshus er 8.215 kvm med 314 parkeringspladser.

Ejendommen på Rygårds Allé 131 har et samlet etageareal på 5.545 kvm. Den er udlejet til International School of Hellerup, der anvender den til undervisningsformål. Ejendommen rummer desuden to lejligheder på i alt 157 kvm.

”Den tidligere kontorejendom blev totalrenoveret i 2015 og er nu udlejet til International School of Hellerup på en lang lejekontrakt, så skolen vil være at finde i ejendommen i mange år endnu.” fortæller Søren Skovbjerg, Associate, Colliers.

 

Kontakt
Peter Winther
CEO | Partner | MRICS
+45 28 19 66 76
peter.winther@colliers.com


Kontakt
expert photo

Peter Winther

CEO | Partner | MRICS

København

Peter er administrerende direktør for Colliers i Danmark og indgår desuden i Investment & Capital Markets-teamets formidling af salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, hoteller og butikscentre samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil
expert photo

Jacob Bruun Borring

Manager | Capital Markets

København

Jacobs primære arbejdsopgaver består af rådgivning til danske og internationale investorer. Herunder hører udarbejdelse af salgsmateriale, finansiel modellering og prisfastsættelse af investeringsejendomme, udførelse af strukturerede salgsprocesser og investorrådgivning, strukturering af datarum og assistance ved due diligence-processer samt investeringsscreening og køberrådgivning.

Se profil
expert photo

Søren Skovbjerg

Associate

København

Sørens primære arbejdsopgaver består i at udarbejde detaljerede markedsanalyser og vurderinger af erhvervs- og investeringsejendomme samt at rådgive kunder angående strategiske investeringsbeslutninger.

Se profil