Tysk pensionskasse investerer i boliger i Aarhus

På vegne af AabyCity Holding har Colliers i Aarhus formidlet salget af et boligprojekt i Åbyhøj. Der er tale om et 8.400 m2 boligareal, hvor der opføres 101 lejligheder i et etagebyggeri i det nye kvarter Åbyen.

På baggrund af et investeringsmandat fra en tysk pensionskasse, har Berlin-baserede Catella Residential Investment Management, der har fokus på investeringer i boligejendomme i Europa, købt dette projekt.

Det aktuelle projekt er beliggende på Lokesvej i Åbyhøj, lige uden for Ringgaden i Aarhus, hvor der tidligere lå en større erhvervsejendom ejet af Danske Fragtmænd, kaldet ”Fragtmandscentralen”. Der er tale om etape 2 i det nye kvarter Åbyen, der binder Åbyhøj og Aarhus C sammen.

”Disse lejligheder henvender sig til både familier, seniorer og unge mennesker, der gerne vil bo tæt på naturen, men samtidig tæt på byen,” siger director Anders Holm, Colliers i Aarhus i en kommentar til handlen og uddyber:

”Det er en virkelig god beliggenhed, fordi du får Brabrandstien nærmest i baghaven, der er nem adgang til dagligvareindkøb i den nye Netto, og både specialbutikkerne i midtbyen samt de primære af byens uddannelsesinstitutioner er kun en kort cykeltur væk. Der er ingen tvivl om, at disse boliger er attraktive, og bl.a. derfor er det forventeligt en fordelagtig investering. Netop denne type projekter har vi gennem en længere periode oplevet stor investorinteresse for, både fra danske og udenlandske investorer”.

De nye boliger er tegnet af Arkitema Architects og vil blive opført af entreprenøren JCN Bolig. Der er i alt 7 bygninger med både store og små lejligheder. Lejlighederne vil være klar til indflytning om knap to år.

Køber blev rådgivet af Thylander Gruppen og Accura, mens sælger blev rådgivet af Colliers og Bech-Bruun.

 

Kontakt
Anders Holm
Director
+45 27 20 04 20
anders.holm@colliers.com


Kontakt

Anders Holm

Director, MRICS

Aarhus

Anders arbejder primært med salg af erhvervsejendomme. Herunder hører rådgivning og lejerrepræsentation på vegne af virksomhedskunder og udarbejdelse af cash flow-analyser.

Se profil