Colliers successfully brokered a finished-surface penthouse with 176 m².

The apartment is located on the edge of the charming Servitenviertel in a refurbished turn-of-the-century building with a smooth façade. The building, in its basic form, resembles several structural components arranged one behind the other. The lift takes you directly to the apartment; the large glazed, spacious living-dining area with about 70 m² features a more than 100 m² large, ground-floor terrace in front, where you can relax well.
The spacious utility room and an additional storage room complete this area. Both bedrooms have their own bathroom (one of the bathrooms also has access to the terrace) and a closet space respectively. A parking space in the in-house garage and a spacious cellar compartment were also included in the deal.