Joost Ran

Joost Ran

Senior Consultant

Call Joost
View More View More

About

Professional Summary

Senior Consultant Facility Management with broad knowledge of FM Benchmarks (performance benchmark of costs, service level, client satisfaction and sustainability), Outsourcing en FMIS-consultancy.

 

 

Accomplishments

Joost Ran is sinds 2007 werkzaam bij AOS/Colliers en heeft  in de afgelopen jaren de marktleider-positie van Colliers op het vlak van facilitaire benchmarks versterkt en uitgebreid. Naast het begeleiden van meer dan 100 organisaties (van universiteiten tot financiele dienstverleners)  bij het benchmarken van de faciliatire performance, is Joost leidend in de innovatie van benchmark in de afgelopen jaren.

Op het gebied van het ontwikkelen van werk omgevingen/concepten is Joost betrokken bij een groot aantal trajecten bij profit en non-profit organisaties. Joost zijn kracht ligt in het creeren van het concept en de vertaling naar de praktische uitvoering van het concept naar de aanwezige ruimte.

Creativiteit en een sterk analytisch vermogen combineert Joost met goede communicatieve vaardigheden en sterke presentatie skills.

Education


HBO Facility Management, Haagse Hogeschool, subject FM organization (Higher Vocational Education)


‚Äč

Services

Service Lines
Corporate Solutions
Property Types
Offices

How can I help you?

An unexpected error has occurred. Please try again.
Your request has been submitted.
Someone will contact you shortly.