Romy Coufreur

Romy Coufreur

Account Manager

Call Romy
View More View More

About

Professional Summary

In 2016 ben ik gestart bij Provalliance Nederland in de functie als medewerker vastgoed. De Provalliance Group is het op een na grootste kappersbedrijf ter wereld en de marktleider in Europa. In Nederland komt het aantal eigen filialen op bijna 250 salons handelend onder de namen Brainwash, Yes! en Club Kappers. In 2017 groeide ik door in de rol van Vastgoed manager en was ik verantwoordelijk voor het dagelijks (commercieel en technisch beheer van de eigen filialen  en de re-branding van de Brainwash winkels.  in 2018 maakte ik de overstap naar retail organisatie Vidrea -voormalig Charles Vögle - , handelend onder de Miller&Monroe, Witteveen & Man at Work formules. Voor deze tijdelijke opdracht was ik verantwoordelijk voor het uitrollen van het nieuwe concept over de 70 locaties in Nederland en daarnaast het opzetten van de vastgoed administratie.

In februari 2019 ben ik gestart in de rol van Team Assitent  bij Asset Services Offices en ben ik  ondersteunend  aan de commercieel- en technischmanager in de portefeulles van  Stichting Spoorweg Pensioenfonds, ASR  en Logicor. Per september 2019 ben ik gestart in de rol van junior accountmanager voor de Garbe portefeuille Retail.

 

Accomplishments

In februari 2019 ben ik gestart in de rol van Team Assistent voor Asset Management Offices en in september 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen mij te ontwikkelen en door te groeien in de rol van Junior Accountmanager voor Asset Management Retail. 

Education

MBO Marketing en Communicatie , ROC de Leijgraaf te  Oss

HBO Bestuurskunde en overheidsmanagement , Avans Hogeschool te  Den Bosch

Services

Service Lines
Real Estate Management Services
Property Types
Offices, Retail

My Team

My Team

How can I help you?

An unexpected error has occurred. Please try again.
You didn't check the "I'm not a robot" checkbox.
Your request has been submitted.
Someone will contact you shortly.