• For lease
Metaalhof
Metaalhof
Metaalhof
Metaalhof
Metaalhof
Metaalhof
Metaalhof
Metaalhof
Metaalhof

For Lease

Voor de verhuur bieden wij een functionele bedrijfs-/kantoorruimte met buitenterrein aan, gelegen op het handelscentrum 'Alexander' te Rotterdam. Het bedrijfsgebouw is gelegen aan de Metaalhof in de directe nabijheid van de Hoofdweg in de deelgemeente Prins Alexander.

OPPERVLAKTE GEBOUW/BESCHIKBAARHEID
Voor verhuur is momenteel beschikbaar:
- Bedrijfsruimte circa 370 m² v.v.o.
- Kantoorruimte circa 30 m² v.v.o.
- Buitenterrein (afsluitbaar)
Totaal is er circa 400 m² aan bedrijfs-/kantoorruimte.

Op de eerste verdieping is nog circa 125 m² kantoorruimte met een eigen entree gelegen (thans niet voor verhuur beschikbaar).

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt EUR 33.000,- per jaar, excl. servicekosten en de wettelijk verschuldigde BTW. De huurbetaling dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische overboeking of een automatische incasso. De huurprijsaanpassing zal jaarlijks plaatsvinden. Deze is op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarnaast bedraagt het huurtermijn 5 jaar met 5 optiejaren.

BEREIKBAARHEID
Per auto: De Metaalhof is gelegen tussen de Hoofdweg en de rijkswegen A20 (Hoek van Holland–Utrecht) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda). De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. De op- en afritten liggen op enkele autominuten rijden.

Per ov: Ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Op loopafstand is station 'Rotterdam Alexander' gelegen. Hier zijn haltes voor de trein, de metro en verschillende bushaltes aanwezig.

VOORZIENINGEN
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, met onder andere de navolgende voorzieningen:
-overheaddeur;
-bovenloopkraan 3.200 kg (enkel);
-vrije hoogte circa 5.5 meter
-2x lichtstraat
-2x gasheater;
-toiletten;
-cv-ketel (Atag);
-pantry;
-kantoor
-buitenterrein (afsluitbaar).

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn in nader overleg af te stemmen.

AANVAARDING
In nader overleg

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in 30 januari 2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17 februari 2015 aldaar ingeschreven onder nummer 1521.

ZEKERHEIDSSTELLING
De bankgarantie dient ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden te zijn, inclusief servicekosten en BTW.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk hebben zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Property Details