• For lease

For Lease

Algemeen
Voor de verhuur bieden wij een functionele Bedrijfs-/kantoorruimte met buitenterrein aan, gelegen op handelscentrum "Alexander" te Rotterdam.
Het bedrijfsgebouw is gelegen aan de Metaalhof in de directe nabijheid van de Hoofdweg in de deelgemeente Prins Alexander.

Bereikbaarheid
De Metaalhof is gelegen tussen de Hoofdweg en de Rijkswegen A20 (Hoek van Holland – Utrecht) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda). De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. De op- en afritten liggen op enkele autominuten rijden. Ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Op loopafstand is station "Rotterdam Alexander" gelegen. Hier zijn haltes voor trein, Metro en verschillende bushaltes.
Kadastrale aanduiding
Kadastrale gemeente Hilligersberg, sectie C, Nr. 5761.

Indeling
Voor verhuur is momenteel beschikbaar:
- Bedrijfsruimte ca. 370 m² v.v.o.
- Kantoorruimte ca. 30 m² v.v.o.
-Buitenterrein (afsluitbaar)
Totaal ca. 400 m2 bedrijfs- kantoorruimte.

Op de eerste verdieping is nog ca. 125 m² kantoorruimte met eigen entree gelegen (thans niet voor verhuur beschikbaar).
Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, met onder andere de navolgende voorzieningen:
-overheaddeur;
-bovenloopkraan 3.200 kg (enkel);
-vrije hoogte ca. 5.5 meter
-2x lichtstraat
-2x gasheater;
-toiletten;
-CV ketel (Atag);
-Pantry;
-Kantoor
-Buitenterrein (afsluitbaar).

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 33.000,- per jaar, excl. Servicekosten en de wettelijk verschuldigde BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Servicekosten
In nader overleg af te stemmen.

Omzetbelasting
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in 30 januari 2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17 februari 2015 aldaar ingeschreven onder nummer 1521.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Property Details