• For lease
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8
Montessoriweg 8

Aan de Montessoriweg 8 ligt de 'Unielocatie' welke op dit moment dienst doet als multifunctioneel schoolgebouw. In de commerciële plint van dit gebouw is in totaal circa 436 m² kantoorruimte verdeeld gelegen over de begane grond en eerste verdieping beschikbaar. De ruimte wordt gekenmerkt door veel lichtinval, onder andere door de grote glaspuien (van de vloer tot het plafond) op de begane grond en door de hoge plafonds met grote raampartijen op de verdieping. De beschikbare ruimte kan op verzoek verticaal worden gesplitst met een eigen entree op de begane grond en een interne trap naar de verdieping. De 'Unielocatie' is gelegen naast het IKAZIA ziekenhuis en het bevindt zich in de directe omgeving van het winkelcentrum 'Zuidplein' en de evenementenlocatie 'AHOY'. Tevens is winkelruimte of horeca niet mogelijk op deze locatie.

OPPERVLAKTE GEBOUW/BESCHIKBAARHEID
Totaal is er circa 436 m² kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte is verdeeld gelegen over de begane grond en de eerste verdieping. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is er circa 216 m² aan kantoorruimte aanwezig.

PARKEREN
Direct naast het pand bevindt zich een interne verbinden naar de parkeergarage in het gebouw.

BEREIKBAARHEID
Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer is deze locatie goed te bereiken.
Per ov: Het openbaar vervoer is op loopafstand aanwezig. Het bus-en metrostation 'Zuidplein' bevindt zich op circa 800 meter. Bovendien stopt de stadsbus (lijn 76) voor de deur.
Per auto: Het vervoersknooppunt A29 (Rotterdam–Zeeland)/A15 (Maasvlakte–Gorinchem) bevindt zich op 5 minuten rijafstand.

Op vijf minuten loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Zuidplein met talrijke restaurant- en winkelvoorzieningen. Het gebied 'Hart van Zuid' ondergaat momenteel een gebiedstransformatie. Winkelcentrum Zuidplein wordt uitgebreid en evenementenlocatie 'AHOY' krijgt een upgrade. Ook worden er plannen gemaakt voor de bouw van een internationaal congrescentrum, theater met bibliotheek en foodcourt.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt EUR 115,- per m² per jaar (huidige staat) te vermeerderen met BTW. De huurbetaling dient per kwartaal plaats te vinden. Daarnaast zal de huurprijsaanpassing jaarlijks plaats vinden, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum. Conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Het verhogen van het opleveringsniveau behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bedraagt het huurtermijn 5 jaar met 5 optiejaren. Wel zijn kortere termijnen in overleg bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg af te stemmen.

AANVAARDING
In nader overleg, een snelle oplevering behoort tot de mogelijkheden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in 30 januari 2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17 februari 2015 aldaar ingeschreven onder nummer 1521.

ZEKERHEIDSTELLING
De bankgarantie dient ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden te zijn, inclusief servicekosten en BTW.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling de huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Property Details