• For lease

For Lease

Algemeen
Aan de Montessoriweg 8 ligt de 'Unielocatie' welke op dit moment dienst doet als multifunctioneel schoolgebouw. In de commerciële plint van dit gebouw is in totaal ca. 436 m² kantoorruimte verdeeld gelegen over de begane grond (ca. 216 m2) en eerste verdieping (ca. 216 m2) beschikbaar.
Winkelruimte of Horeca is op deze locatie niet mogelijk.

Bereikbaarheid
De 'Unielocatie' is gelegen naast het IKAZIA ziekenhuis, in de directe omgeving van winkelcentrum 'Zuidplein' en evenementen locatie 'AHOY'. Het openbaar vervoer is op loopafstand: bus-/ en metrostation 'Zuidplein' bevind zich op ca. 800 meter. De stadsbus (lijn 76) stopt voor de deur.
Het vervoersknooppunt A29 (Rotterdam – Zeeland) / A15 (Maasvlakte – Gorinchem) bevind zich op 5 minuten rijafstand.

Indeling
De ruimte wordt gekenmerkt door veel lichtinval, onder andere door de grote glaspuien (vloer tot plafond) op de begane grond en door de hoge plafonds met grote raampartijen op de verdieping. De beschikbare ruimte kan op verzoek verticaal worden gesplist met een eigen entree op de begane grond en een interne trap naar de verdieping. Direct naast het pand is een interne verbinding naar de parkeergarage in het gebouw.

Voorzieningen
Op vijf minuten loopafstand bevind zich Winkelcentrum Zuidplein met hier talrijke restaurant-/ en winkelvoorzieningen. Het gebied Hart van Zuid ondergaat momenteel een gebiedstransformatie. Winkelcentrum Zuidplein wordt uitgebreid en evenementen locatie 'AHOY' krijgt een upgrade. Ook worden er plannen gemaakt voor de bouw van een internationaal congrescentrum, theater met bibliotheek en foodcourt.

Huurprijs
€ 115,- per m² per jaar (huidige staat) te vermeerderen met BTW.
Het verhogen van het opleveringsniveau behoort tot de mogelijkheden.

Huurbetaling
Per kwartaal.

Servicekosten
In nader overleg af te stemmen.

Omzetbelasting
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Huuringangsdatum
In nader overleg. Een snelle oplevering behoort tot de mogelijkheden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 + 5 jaar, kortere termijnen zijn in overleg bespreekbaar.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in 30 januari 2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17 februari 2015 aldaar ingeschreven onder nummer 1521.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Property Details