• For lease
Westblaak
Westblaak
Westblaak
Westblaak
Westblaak
Westblaak

For Lease

Laatst beschikbare ruimte gelegen op de begane grond van dit representatieve kantoorgebouw, op een zichtlocatie gelegen in het centrum van Rotterdam. Het gebouw bevindt zich op de hoek van de Westblaak en het Eendrachtsplein, met een eigen parkeergarage. Gezien de zeer centrale ligging van het gebouw in het centrum, is de bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer uitstekend te noemen. Het object beschikt over energielabel A, wat resulteert in een zeer milieu- en kostenbewust energieverbruik voor haar gebruikers. Er is hier sprake van een dynamische plek met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Achter het object ligt de Binnenweg met een ruim aanbod aan horeca en winkels.

OPPERVLAKTE GEBOUW/BESCHIKBAARHEID
Op de begane grond is er een verhuurbare vloeroppervlakte beschikbaar van circa 236,6 m². Op de vijfde verdieping is er circa 687,20 m² aan kantoorruimte verhuurd.

PARKEREN
In de onder het gebouw gelegen parkeergarage kunnen een beperkt aantal parkeerplaatsen gehuurd worden. Betaald openbaar parkeren kan langs de Westblaak en in de schuin aan de overkant gelegen garage aan de Hartmanstraat.

Het aantal parkeerplaatsen is nader te bepalen. Naast de parkeervoorzieningen onder het gebouw zijn er ook tal van parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Middels het kopen van abonnementen kan een huurder zijn eigen parkeernorm bepalen hetgeen voor een centrum locatie als uniek kan worden beschouwd.

HUURPRIJS
•Commerciële ruimte (begane grond): EUR 42.658,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
•Parkeerplaats: EUR 1.750,- per plaats per jaar.

BEREIKBAARHEID
Per auto: De bereikbaarheid per auto is uitstekend. Vanuit oostelijke en zuidelijke richting is er een directe aansluiting met het rijkswegennet (A20 en A16) via de Maasboulevard, de Schiedamsedijk en de Westblaak.

Per ov: Het onderhavig kantoorgebouw is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Haltes van metro, bus en tram liggen praktisch voor de deur waardoor onder andere het centraal station snel en eenvoudig is te bereiken. Met de 'Fyra' (hogesnelheidstrein) is luchthaven Schiphol binnen 30 à 40 minuten te bereiken.

VOORZIENINGEN
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
•isolerende en warmtewerende beglazing;
•een recent verbeterde topkoeling;
•kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, voorzien van elektra en WCD's;
•twee sanitaire groepen per verdieping;
•een mindervalide toilet op de begane grond;
•stadsverwarming;
•warmtevoorziening middels convectoren en radiatoren;
•energieprestatiecertificaat A-klasse.

SERVICEKOSTEN
EUR 40,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

AANVAARDING
Per direct

BTW
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Property Details