• For lease

For Lease

Algemeen
Commerciële ruimte van ca. 201,2 m² gelegen in de plint van het kantoorgebouw "Groot Willemsplein" aan de voet van de "Erasmusbrug" te Rotterdam. Het gebouw is omstreeks juni 2013 opgeleverd. Dit voormalige pakhuis dateert uit 1941 en is al enkele malen grondig verbouwd. Het gebouw beschikt over een BREEAM certificaat (hierin zijn de retail units op de begane grond niet meegenomen) en is hiermee modern en duurzaam. Navolgende gebruikers zijn hier gehuisvest: netbeheerder Joulz, Grant Thornton, Chemgas en Mendix.
In de directe omgeving is onlangs gestart de nieuwbouw van Nederlands hoogste (215 meter) woontoren "De Zalmhaventoren". Hier zullen ca. 485 woningen in het hogere koop-/ en huursegment worden gerealiseerd. De geplande opleverdatum is eind 2020.

Ligging
Het gebouw is gelegen in het "Scheepvaartkwartier" dat goed bereikbaar is met eigen en openbaar vervoer. Via het Vasteland en de Maasboulevard heeft het Scheepvaartkwartier een directe aansluiting op de rijksweg A16 alsmede via het Maastunneltrace op de rijkswegen A13 en A15. Op loopafstand bevinden zich de tramlijnen 5,8,20 en 23 (allen naar Centraal Station) alsmede metrostation "Leuvehaven".

Objectomschrijving
De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond in de plint van het gebouw en beschikt over een grote glazen pui van vloer tot plafond voor een optimale lichtinval. De frontbreedte is ca. 20 meter.

Opleveringsniveau
Het geheel wordt in beginsel casco opgeleverd. Het aanwezige inbouwpakket kan om niet worden overgedragen, waarbij onderhoud en vervanging voor rekening en risico van huurder zijn. In overleg kan het opleveringsniveau verhoogd worden tegen nog nader te bepalen voorwaarden.

Beschikbaar metrage
Ca. 201,2 m² gelegen op de begane grond.

Bestemming
De aangeboden ruimte valt onder de zgn. bestemming gemengde doeleinden – 3.

Huurprijs
€ 50.000,- per jaar (huidige staat), te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 jaar plus telkens te verlengen met 5 jaar.

Voorschot service- en energiekosten
Nader overeen te komen.

Property Details