• For lease

For Lease

Vi har for leie luftige og flotte kontorlokaler i toppetasjen i Kvitsøygata 19. Store vindusflater med fantastisk utsikt mot Ryfylke. 

Lokalene i 4. etasje er netto 486 m2 og består av et stort område som egner seg godt som åpent kontorlandskap og sosiale soner, her er også en flott kjøkkendel.  I tillegg er det 3 romslige kontorer/møterom og 4 kontorer i ulike størrelser samt møterom, arkiv, 2 stk toaletter og bøttekott. Lokalene kan selvsagt tilpasses med flere/færre cellekontorer. 

 Dette gjelder fremleie av lokalene til 30/6-2021, men ønskes lengre leieavtale er det mulighet for egen leieavtale direkte med gårdeier.  

Kvitsøygata 19 lligger midt i hjertet av Stavanger Øst - i det som er byens mest urbane område. I nærområdet er det en fin blanding av kreative bedrifter, serveringssteder, treningsfasiliteter osv. 

Det er ca 15 minutters gange fra Stavanger sentrum, ladestasjon for el-bysykkel finnes ved Tou Scene og parkeringshuset Tou Parkering er bare en kort gåtur unna. 2-3 min gange til buss nr 1 (Hundvågbussen). 

Andre leietakere på bygget er idag bl.a Stavanger Kommune, Front og Sats. 

Property Details