• For lease

For Lease

Nå er det kun to ledige lokaler igjen i Storgata 5-7 som har gjennomgått en total rehabilitering det siste året. Her har du muligheten til sikre deg super sentrale lokaler rett ved Oslo S. 

5 etasje – kontorlokaler:    ca. 100,7 kvm bta

4 etasje -  3 cellekontorer: ca. 210 kvm bta

Dagens leietakere i Storgata 5-7 består av en fin miks av små og store aktører fra ulike bransjer (musikk, film, IT, consulting, events, investments, eiendom). F.eks. Fono, Phonofile, Aztek, Brygg, 4 1/2 film, Oslo Business Forum, Musikkoperatørene, Alibier etc.

I 1. og 2. etasje åpnet et av Skandinavias største mikrobryggeri og ølhall "BRYGG" i september. "BRYGG" tilbyr egen brygg-lab der bedrifter kan brygge sitt eget øl, og nærmere 2000 kvm med mikrobryggeri, servering, innendørs petanque-bane og eget bordtennisrom!

 

Beliggenhet
 

Eiendommen ligger bare 1 minutts gange fra Folketeaterpassasjen med sine populære serveringssteder, og kun et par minutter fra kjente shoppingsenter, hoteller og landemerker. Kun to minutters gange fra Oslo S og i umiddelbar nærhet til Karl Johans gate og Bjørvika.

Storgata har også et stort antall buss- og trikkelinjer med sin sentrale plassering som hovedfartsåren mellom sentrum og bydel øst. Trikken stopper rett på utsiden av eiendommen! Ruters planer om oppgradering av Storgata som hovedgaten som binder øst og vest/sentrum sammen, nærheten til Bjørvika og Oslo S gjør området til et av de mest spennende sentrumsområdene i dag.

Property Details