Київ, 29 березня 2019 р.- Міжнародна компанія Colliers International, провідний консультант на ринку комерційної нерухомості України, завершила оформлення угоди з відкриття нових магазинів в ТРЦ River Mall.

ТОВ "Арго - торговельна мережа" (ARGO, Київ) орендувала ~ 800 м² під шість модних монобрендових магазинів - Scotch & Soda, Liu Jo, Lee Cooper, Penti, OVS Kids і Parfois - в ТРЦ River Mall, який знаходиться в активній стадії будівництва в Дарницькому районі столиці.Площа магазина Scotch & Soda становитиме 180 м², Liu Jo - 162 м², Lee Cooper - 105 м², Penti - 74 м², OVS Kids - 180 м², Parfois - 96 м².

Всі магазини даних брендів будуть представлені в Дарницькому районі вперше.

"ТРЦ River Mall перший висококласний торговий центр Дарницького району столиці, який зробить доступними популярні європейські бренди групи ARGO для жителів даного району ", - відзначили представники торгової мережі.

Компанія ARGO представила італійський преміальний бренд Liu Jo та голландський Scotch & Soda на ринку України в 2018 році. В ТРЦ River Mall магазини даних брендів стануть третіми в кожній із мереж.

Також в 2017 році ARGO повернула в Україну англійський бренд Lee Cooper, який працює в понад 100 країнах світу. Сьогодні працює одна торгова точка даного бренду, в ТРЦ River Mall функціонуватиме друга. Португальський бренд Parfois займається виробництвом жіночих сумок, прикрас, модних аксесуарів (окуляри, капелюшки, хустки) одягу та взуття. В Україні бренд представлений з 2007 року і зараз налічує дев'ять торгових точок.

Penti - другий за розміром виробник жіночої, чоловічої та дитячої білизни в Європі. Мережа налічує понад 400 магазинів в 30 країнах світу, в Україні діє дві торгові точки.
Італійський бренд дитячого одягу OVS kids торгової мережі ARGO представлений двома магазинами в Україні.

ТОВ "Арго - торговельна мережа" створена в 1991 році. Перший магазин мережі Lee & Wrangler було відкрито у Києві в 1992 році, пізніше ARGO виводить на український ринок бренди Reebok, United Colors of Benetton та Leather Palace. На сьогодні мережа розвиває більше 22 мультибрендових і монобрендових форматів. На початок 2019 року мережа налічує 44 магазина в Києві, Борисполі, Одесі, Харкові та Львові.
Компанія представляє в Україні світові бренди Mango, Hummel, KVL, Benetton, Parfois, Orsay, Penti, Desigual, Piazza Italia, Liu Jo, Lee Cooper, Scotch & Soda, Vila, Vero Moda, Timeout, Jack & Jones, OVS Kids, Only, Only & Sons .

Будівництво River Mall за адресою вул. Дніпровська Набережна, 10 в густонаселеному Дарницькому районі Києва почалося у 2015 році. Загальна площа проекту - 140 тис. м², орендна - більш ніж 62,2 тис. м². До складу комплексу входить ТРЦ (54,6 тис. м²), бізнес-центр (4,5 тис. м²), аквапарк (4 тис. м²), багаторівневий наземний та підземний паркінги на 1550 паркомісць.
Відкриття ТРЦ River Mall заплановано на весну 2019 року. Якірними орендарями стали магазини групи Inditex, мережа супермаркетів "Сільпо", кінотеатр "Планета Кіно" з IMAX, розважальний центр Papashon. Особливістю проекту стане фудкорт та івент-зона з відкритою терасою та видом на Дніпро.

Colliers International - міжнародна консалтингова компанія, представлена в 68 країнах та виступає консультантом ряду найбільш інноваційних та успішних компаній у світі. Colliers надає повний комплекс послуг для орендарів, власників і девелоперів всіх секторів нерухомості, ніколи не конкуруючи з ними, а завжди залишається надійним партнером з надання послуг у сфері нерухомості. Colliers International (Україна) виступає ексклюзивним брокером ТРЦ River Mall.