Український бренд Promin тепер у ТРЦ і БЦ Retroville

Retroville
Київ, 14 серпня 2019 р. – Міжнародна компанія Colliers International, провідний консультант на ринку комерційної нерухомості України, завершила підписання угоди щодо відкриття магазина українського бренду Promin у ТРЦ і БЦ Retroville.

У магазині буде представлений широкий асортимент домашнього одягу та одягу для подорожей.

Бренд Promin створили на базі львівської трикотажної фабрики «Промінь». Підприємство було засноване в 1939 році та більш ніж 60 років вважалось лідером серед виробників трикотажного повсякденного одягу у Східній Європі. В 2012 році нова команда модернізувала роботу найбільшого гравця на ринку легкої промисловості України. Сьогодні бренд Promin випускає доступні за ціною колекції повсякденного одягу для активного дозвілля усієї родини – жінок, чоловіків та дітей.

Бренд працює з натуральною сировиною, яку виготовляють ексклюзивно на замовлення. В фірмових магазинах діють програми лояльності для постійних клієнтів, часто проходять акції та діють спецпропозиції.

Довідка. ТРЦ і БЦ Retroville — дворівневий багатофункціональний комплекс, який розташований в Києві за адресою проспект Правди, 47. Загальна площа об’єкта становить 122 729 кв. м, серед яких 11 147 кв. м займає бізнес-центр класу «B». Орендна площа ТРЦ (GLA) – 91 864 кв. м, на яких планується розмістити продуктовий гіпермаркет, фітнес і розважальні центри, ресторани і 250 магазинів. Введення в експлуатацію ТРЦ і БЦ заплановано на перший квартал 2020 року.

Colliers International — провідна міжнародна компанія, яка надає послуги в сфері комерційної нерухомості та керування інвестиціями з понад 14 000 співробітників, які працюють в 68 країнах світу. Colliers International надає повний комплекс послуг на ринку комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам: консалтингові та брокерські послуги з оренди та продажу офісних, торгових і складських приміщень, консалтингові послуги на ринку готельної нерухомості, послуги корпоративним клієнтам, послуги з оцінки об'єктів нерухомості, а також з інвестиційного консалтингу та продажу.