Бренди Inditex відтепер y ТРЦ River Mall

New River Mall

Київ, 22 серпня 2019 р. – Торговельно – розважальний центр River Mall, ексклюзивним брокером якого виступає Colliers International (Україна), запрошує на відкриття семи магазинів бренду Inditex загальною площею понад 7400 кв. м.

Inditex Group – іспанська компанія, заснована в 1963 році. Один з найбільших fashion-рітейлерів у світі. Близько 7 000 магазинів групи працюють в 91 країні світу.

На ринку України компанія представлена з 2008 року брендами Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home і Uterque. Всього в країні працюють понад 50 магазинів у Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Вінниці, Херсоні та Черкасах.

Магазин Zara займе площу 3511 кв. м, що робить його найбільшим об’єктом мережі в Україні, Massimo Dutti – 678 кв. м, Zara Home – 529 кв. м, Pull & Bear – 798 кв. м, Oysho – 408 кв. м, Bershka – 932 кв. м, Stradivarius – 557 кв. м.

Магазини групи Inditex, які відкриваються сьогодні, розташовані на першому та другому поверсі ТРЦ. Магазин Zara  - двоповерховий, що повністю відповідає концепції проекту та самому бренду.

Довідка.  River Mall розташовано по вул.  Дніпровська Набережна, 12 в Дарницькому районі м. Києва.  Загальна площа проекту - 140 000 кв.  м. До складу комплексу входить ТРЦ (55 500 кв. м), БЦ (4 500 кв. м), Аквазона (4 000 кв. м), багаторівневий наземний і підземний паркінги на 1550 машиномісць.

Colliers International — провідна міжнародна компанія, яка надає послуги в сфері комерційної нерухомості та керування інвестиціями з понад 14 000 співробітників, які працюють в 68 країнах світу. Colliers International надає повний комплекс послуг на ринку комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам: консалтингові та брокерські послуги з оренди та продажу офісних, торгових і складських приміщень, консалтингові послуги на ринку готельної нерухомості, послуги корпоративним клієнтам, послуги з оцінки об'єктів нерухомості, а також з інвестиційного консалтингу та продажу.